2022. december 25., vasárnap

Medence vízszűrő Csodazsák Kezdőszett, (Félméret, 50 cm) 5 mikronos anyagból. 0-3 m3-ig - Jelenlegi ára: 4 890 Ft

Medence vízszűrő Csodazsák, Kezdőszett (Félzsák 5CO50) 5 mikronos anyagból.
Homokszűrő helyett is. 100% megelégedettségi garancia!
Ez a verzió kis medencékhez, jakuzzikhoz, pancsolókhoz, illetve fürdő dézsákhoz ajánlott, 0-3 m3-ig.
A csomag tartalma alább található, cikkszám alapján.
Első csodazsákjának ezt a szelepes verziót (VE50) vásárolja meg. Ha merülőszivattyús használathoz, kis medencéhez (dézsához) kéri, akkor pedig a kezdőszettet válassza. CO50. Abban van egy rövid gégecső is, ami kell a szelep és a szivattyú közé.
Bár félzsák is elég a vízmennyiség miatt, de ha teheti akkor a nagyzsákos verziót kérje. CO100. Könnyebb tisztítani, hatékonyabban szűr (lassabban megy át rajta a víz), és mivel sokáig használható, így nem nagy az árkülönbség. Elégedetteb lesz vele. Ez a verzió tartalmaz egy rövid gége csövet, ami a szelep és a merülő szivattyú közé kell. Nagymedencékhez a szelepes verziót VE100 vásárolja meg. (100-500 l-s pancsolókhoz ez a félzsákos kezdőszett is elég CO50) Szelep nélkül csak kisteljesítményű szivattyúval használja (max 130 Watt). Nagy víznyomás miatt károsodott zsákra nem adok garanciát. A szelepről talál videót a leírás alatt.  
Termékleírás:  1 vagy 5 mikronos ipari vízszűrőanyagból készült, csőcsonk beillesztési lehetőséggel. (max: 36mm) Mérete: Nagyzsák: 100 cm x 15 cm. Félzsák: 50 cm x 15 cm.
A csodazsák alkalmas a medence vizéből kiszűrni valamennyi lebegő szennyeződést beleértve azokat a szennyeződéseket, amelyek a víz opálos törését okozzák, akár pelyhesítőszer használata nélkül is.
Bár az 5 mikronos szűrőanyag teljesítménye is nagyon jó,  de az 1 mikronos szűrőanyag teljesítménye a homokszűrőknél is jobb és legtöbb fajta zöldalgát is képes kiszűrni a vízből, kristálytiszta lesz a medence vize minimális vegyszeradagolás mellett.
Mivel nagy árkülönbség nincs, így válassza inkább az 1 mikronos csodazsákot.
A csodazsák ára már első évben megtérülhet a kevesebb vegyszerhasználat miatt.
Szűrőzsák variációkat keresse a termékem között: Az eladó további termékei: LongJohnHolmes
1 mikronos szűrőanyag
MB100
nagyzsák
6930 Ft
VE100
nagyzsák+szelep
7990 Ft
MB50
félzsák
4260 Ft
VE50
félzsák+szelep
5330 Ft
CO100
nagyzsák+szelep+gégecső+2 bilincs
8630 Ft
CO50
félzsák+szelep+gégecső+2 bilincs
5970 Ft
5 mikronos szűrőanyag
5MB100
nagyzsák
4790 Ft
5VE100
nagyzsák+szelep
5860 Ft
5MB50
félzsák
2990 Ft
5VE50
félzsák+szelep
3990 Ft
5CO100
nagyzsák+szelep+gégecső+2 bilincs
6930 Ft
5CO50
félzsák+szelep+gégecső+2 bilincs
4890 Ft
Használata: A legegyszerűbb és leghatékonyabb mód a merülő szivattyúval való használat.
Olyan hosszú csővel kössük össze a szűrőzsákot, hogy az a szivattyútól a lehető legmesszebb legyen. A szűrőzsákból kilépő tiszta víz a nem szűrt vizet a szivattyú felé tolja. A medence alján álló szivattyú az összes lebegő szennyeződést beszívja. Az aljzat redőiben felgyülemlett maradék homokot egy kefével a szivattyúhoz kell terelni, illetve az üledéket néha felkavarva segítjük, hogy a szivattyúba be tudja szívni.
Ilyen módon pár óra alatt tiszta lesz a medence vize és porszívózásra sincs szükség. (A gégecső ne feküdjön a medence alján, mert elakad benne a keringő szennyeződés. Egy kis PET palackkal és egy zsinórral fel lehet emelni az aljzatról. )
Természetesen a meglévő papírszűrős vízforgatókkal és homokszűrőkkel is lehet együtt használni.
De ajánlásom szerint inkább szerezzenek be egy olcsó merülő szivattyút és az előbb leírt módon használják. (Medencén kívüli szivattyúkkal történő üzemelésnek semmilyen előnye nincs. )
(A fúrt kutak vizéből kicsapódó rozsdát, mangánt legtöbb esetben kiszűri. )
Használata jóval egyszerűbb és hatékonyabb, mint a homokszűrőké és a homokszűrő tisztításánál elfolyó vízmennyiséget is meg lehet spórolni.
Tisztítás: A cipzár mentén kinyitva vízsugárral könnyen le lehet mosni a szennyeződéseket a belsejéből. Az 1 mikronos szűrőanyagnál, ha erős vízsugárral már nem lehet megfelelően kitisztítani, akkor magasnyomású mosóval kell kiveretni (érzéssel! ). (Ha nincs a háztartásban ilyen mosó, akkor egy önkiszolgáló autómosónál meg lehet tenni. ) Erre nem sokszor van szükség egy idényben. Ha felmerül, hogy a szűrőteljesítményt, gyanta, napolaj, vagy testzsír akadályozza, akkor meleg, vegyszeres vízzel kell kimosni.
Fontos! Nem szabad a vízszűrő anyagát kefével vagy egyéb fizikai módon tisztítani!
Vegyszeradagolásra is használhatja, a klórgranulátumot vagy tablettát ebbe teheti! Ebben az esetben egy üres PET palackot tegyen a zsákba, hogy ne merüljön a medence aljára, így a klór nem tudja kifakítani a fóliát! A zsákban a tabletta sokkal gyorsabban oldódik, mint az adagolóban!
Kerti tavak algamentesítésére is használható, ebben az esetben viszont több szűrőzsák összekapcsolása célszerű a szennyezettség és a vízmennyiség függvényében. Algaszűrésre csak az 1 mikronos anyag felel meg!
A csodazsák évekig használható kíméletes tisztítás esetén.
100% megelégedettségi garancia!
Ha nincs vele megelégedve, akkor a zsák árát visszafizetem a használatbavételtől számított 2 héten belül. Ehhez nem is kell visszaküldenie a zsákot, elég, ha jó minőségű videót vagy képet küld nekem bizonyításképp, ahol a zsákot 8 db-ra vágja kereszt irányban. (Ha több zsákot vett, akkor csak az egyiket próbálja először. A többit kérem használatlanul vissza. )

Jelenlegi ára: 4 890 Ft
Az aukció vége: 2022-12-25 23:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése