2020. január 29., szerda

Lego Star Wars 75084 Wookie Gunship Bontatlan, Új, Ritkaság!!! - Jelenlegi ára: 26 880 Ft

Lego Star Wars 75084 Wookie Gunship,  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!! Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
Kedves Nézelődő! Kérem nézze meg a Legó gyár által készített animációs videót, hogy alaposabban szemügyre vehesse ezt a szettet, összerakott állapotban is. A kisfilm, a fényképekre kattinva található meg.
Ajándéknak kitűnő, de mivel már nem kapható a boltokban, gyűjtőknek kimondottan ajánlom!!!
 A doboz mérete 48x28x6 cm, amely 570db legóelemet rejt magában és ezekből összerakhatunk 4db Star Wars figurát (Kanan Jarrus, Wullffwarro és 2db Wookie) is, természtesen mindet felfegyverezve.
A látványos űrhajó vezetőfülkéi és a hajótest kinyitható, így játék közben is kiválóan hozzáférhető, a szárnyak mozgathatóak az ágyúkkal együtt.
A jelenleg még elérhető SW Legók közül az egyik legaktuálisabb, mivel a TV-ben futó  STAR WARS REBELS  rajzfilmsorozat szereplője.
A szett különlegessége még, hogy ténylegesen lövedéket kilövő,  6 lövetű ágyúval van felszerelve, sőt ebből kettő is van az űrhajón!  
Jól "játszható" darab, ami fontos szempont, ha kisgyerekeknek szánják. Mivel teljesen új, gond nélkül, nyugodtan odaadhatók nekik, de 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
Tisztelt Vásárló!
  A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
 
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat.  
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 26 880 Ft
Az aukció vége: 2020-02-19 01:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése