2022. augusztus 13., szombat

Mágnes terápiás matrac (Impulser) - Jelenlegi ára: 98 000 Ft

Eladó alig használt mágnesterápiás matrac. Új ára nagyjából 400. 000 Ft.
Hogyan segíthet a Önnek ez a terápia?
A PEMF már évtizedek óta létezik. A PEMF-terápia valójában a NASA kutatásaiból ered, amelyek az impulzusos elektromágneses mezők előnyeit vizsgálták az űrhajósoknál a fáradtság, a depresszió, a csontvesztés és más tünetek esetén, még rövid űrutazásokat követően is. A tudósok felfedezték, hogy az ok az volt, hogy az űrhajósok nem rendelkeztek ezzel a Földünkből kiinduló jótékony természetes mezővel. A PEMF-matracokat és más készülékeket széles körben használják Európában, és mostanában az Egyesült Államokban is gyorsan terjednek.
Az impulzus elektromágneses mező terápiás (PEMF) szőnyeg speciális elektromos áramot hoz létre, amely segít helyreállítani az ionáramlást és serkenti a szervezet saját regenerációs folyamatait. A PEMF szőnyeg alacsony szintű elektromágneses hullámokat hoz létre a sérült szövetek és csontok gyógyítása és a sérüléssel kapcsolatos fájdalom enyhítése érdekében.
Röviden, a PEMF-terápia mögött álló tudomány lényege, hogy az alacsony frekvenciájú impulzusok mélyen behatolnak az élő testbe, ami viszont stimulálja az izmokat, csontokat, inakat, sőt még a szerveket is, aktiválja a sejteket és ösztönzi természetes javító mechanizmusaikat.
Területek, ahol a matrac segíthet:
Fejfájás
Sportsérülések
Magas vérnyomás
Mozgásszervi fájdalom
Keringési zavarok és a kapcsolódó következmények
Osteoarthritis
Stressz
Idegfájdalom
Gyomorfájdalom
Asztma
Allergia
Krónikus fájdalom


Jelenlegi ára: 98 000 Ft
Az aukció vége: 2022-08-13 19:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése