2022. március 9., szerda

Viomi S9 Alpha Smart porszívó porgyűjtő állomással (fekete) - Jelenlegi ára: 164 900 Ft

 
A Viomi S9 Alpha intelligens robotporszívó az egész lakását kitakarítja!
A Viomi S9 Alpha intelligens robotporszívó gondoskodik otthona tisztaságáról, amíg Ön azt csinál, amit csak akar. Az akár 2700 Pa szívóerejének, illetve nedves és száraz funkciójának köszönhetően makulátlan tisztaságot biztosít. Különlegesen kialakított töltőállomása és az automata portartály ürítő, illetve az akár 220 perces üzemidő, az intelligens szobaszkenner és a térképtároló memória nemcsak könnyen kezelhetővé, de rendkívül kényelmes megoldássá teszik az eszközt.
 
 
A makacs szennyeződésekkel is elbánik
A japán tervezésű kefe nélküli motor egyszerre csendes és képes 2700 Pa szívóerőre, így az S9 Alpha a legmakacsabb szennyeződéssel is könnyedén elbánik: sem a por, sem a hajszál, sőt még az apró darabok sem okozhatnak problémát az eszköznek. Főkeféje olyan közel van a padlóhoz, hogy a padlólapok illesztései közül is könnyedén eltünteti a koszt. Szőnyegen is kiválóan működik, hatékonyságát pedig a HEPA szűrő is növeli, hogy otthona tiszta és allergénmentes lakás legyen.
 
 
Kiüríti a portartályát
Nem kell többet bajlódnia a portartály ürítésével, hiszen az Auto Dumping 2. 0 segítségével a Viomi S9 Alpha maga gondoskodik erről, hogy időt spóroljon Önnek, és minél kevesebbet kelljen kosszal érintkezni. Az ürítőállomás légszívója csupán 381 mm hosszú, így a 950 W-os szívóerő könnyű és gyors porgyűjtést eredményez, Önnek pedig nem kell aggódnia a kiszóródó morzsák vagy por miatt. Önnek mindössze havonta kell kicserélnie a 3 literes porzsákot, de emiatt sem kell aggódnia, hiszen egy ikon időben jelezni fogja, ha eljön a porzsákcsere ideje - ráadásul az applikáció is jelezni fogja.
 
 
Gondoskodik a padlóról
Az S9 Alpha még fel is mos. Hála továbbfejlesztett mikroszivattyújának állandóan képes fenntartani a nyomást és finoman szabályozza a vízadagolást, de nem hagyja, hogy eresszen a tartály. A finomszálas, cserélhető felmosófej megszabadítja lakását a kosztól. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi, hogy akár 250m2-es felületet is feltöröljön. A Viomi S9 Alpha-n 3 vízadagolási fokozattal szabályozható.
 
 
Meglepően hosszú üzemidő
A robotporszívó erős 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, így a Viomi S9 Alpha UV akár 3, 6 órán át is képes dolgozni. Ennyi idő alatt pedig akár 320 m2 kitakarítására is képes. Nem kell többet azzal bajlódni, hogy a robotporszívóját túl gyakran kell feltölteni, hiszen az S9 Alpha akár többször is alapossan kitakarítja a lakását, mielőtt újabb töltésre lenne szüksége.
 
 
Igényre szabott takarítási módok és útvonalak
Válassza ki az S9 Alpha három takarítási módját a makulátlan tisztaságért. Eszközünk porszívózik és felmos - akár egyidőben! Két elérhető útvonal közül is választhat: S- vagy Y-alakú útvonalon is takaríthat. Előbbi ideális a mindennapos takarításra, utóbbi pedig a makacs foltokat képes gyorsan és hatékonyan eltünteni.
 
 
Élvezze ki az intelligens megoldások előnyet
A Viomi S9 Alpha UV könnyedén tájékozódik lakásában, hála az LDS 2. 0 lézeres rendszernek, amely képes feltérképezni a helyiségeit. Ezáltal pedig képes intelligensen megtervezni az útvonalat, hogy a lehető legalaposabban és leggyorsabban takarítsa ki a szobákat. Akár 8 méteres hatótávolságban, 6x360°-os 2016Hz-es frekvencián működik, így az érzékelése 2%-os hibahatáron belüli pontossággal működik.
 
 
A kezében van az irányítás
Ha alkalmazáshoz párosítva használja a robotporszívót, akkor a legapróbb részletekig meghatározhatja eszköze működését. A tárolt térképek kezelésétől, a takarítandó szobák kiválasztásán át, akár virtuális falak elhelyezéséig bármit képes testreszabni. A takarítási terv beállításait is igényeire szabhatja, és ráadásul a Viomi S9 Alpha kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant rendszerével is, így akár hangvezérléssel is működtetheti.
 
Termékjellemzők
Takarító robot
Márka
Viomi
Modell
S9 Alpha
Porszívó méretei
350x350x98 mm
Súly
kb. 3, 8 kg
Feszültség
14, 4 V
Teljesítmény
50 W
Akkumulátor kapacitás
5200 mAh
Szívóerő
akár 2700Pa
Működési idő
akár 220 perc
Takarító kapacitás
320m2
Maximális küszöbmagasság
20mm
Funkciók
takarítás-tervezés, automata porgyűjtés, szőnyegfelismerés, térképek, S- és Y-alakú felmosás, térképmemória, automatikus töltés
Szín
Fekete
Tartályürítő állomás
Márka
Viomi
Mérete
356x250x193 mm
Max. teljesítmény
950 W
Bemeneti feszültség
220 V 10 A
Kimeneti feszültség
24 V 1, 5 A
Frekvencia
50/60 Hz
Porzsák kapacitáss
3l
Szín
Fekete
 
Tulajdonságok:
Következő szállítás: 03. 03. 2022
Mennyiség dobozonként: 1 db.


Jelenlegi ára: 164 900 Ft
Az aukció vége: 2022-03-02 16:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése