2021. április 28., szerda

Kalandok a brazíliai őserdő - Jelenlegi ára: 720 Ft

Teszt, ne vedd meg!
Kalandok a brazíliai őserdőben - Molnár Gábor
Az amerikai földrész egyik legcsodálatosabb vidékének, az Amazonas folyó vadonjainak sűrűjébe vezet el ez a könyv. Az áthatolhatatlan vadon sűrűjében embert nem látott bogarak, gyíkok, kígyók, ragadozók és állatok élik világukat. A növények között kincseket érő pálmák, cédrusok és más fák, bokrok nyújtóznak a magasba, hogy a nap éltető sugarait levélzetük fel tudja fogni. S a föld felszínén uralkodó félhomályban élősdi növények szívják el az éltető nedveket.
E hatalmas területen négyzetkilométerenként alig egy-egy ember él. Ezek is a fáradtságtól gyötörve gyűjtik a kaucsukot, vagy vágják a fát a hajók számára hitvány garasért. Ma még csak a vadállatok paradicsoma e pazar gazdagságú hely. De már elindulnak titkainak kikémlelésére a bátor, minden veszélyt vállaló kutatók, hogy megteremtsék, előkészítsék a majdan virágzó emberi település előfeltételeit.
E világról szól Molnár Gábor könyve. Mint gyűjtő és vadász indult útjára, s eredményeit hosszú éveken keresztül lehetett látni a Nemzeti Múzeum gyűjteményeiben. Élvezetes és színes leírása szinte kezénél fogva vezeti el az olvasót e titokzatos világba, szórakoztat és tanít egyszerre.
Borító tervezők: Csergezán Pál
Kiadó: Gondolat
Kiadás éve: 1962
Kiadás helye: Budapest
Kiadás: 3.
Nyomda: Athenaeum Nyomda
Kötés típusa:: félvászon, kiadói papírborítóban
Terjedelem: 326 oldal+36 oldal képmelléklet
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 14. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 50kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**119801231**)]

Jelenlegi ára: 720 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 15:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése