2021. február 23., kedd

SilverHome Love Fahatású aroma diffúzor - fenyő - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


EAN:
6935334609824
Gyártó:
SilverHome
Márka:
SilverHome
Anyag:
fa hatású műanyag
Terméktípus:
Illatosító
Funkciók:
párásító, illatosító
Leírás
Legnépszerűbb aroma diffúzorunk nagy űrtartalmával, harmonikus formájával, fa hatású megjelenésével hálószobád, nappalid dísze lehet, de irodádban vagy jóga stúdiódban is remekül mutat.
? DIFFÚZOR, ÉS PÁROLOGTATÓ?: adj néhány csepp olajat a vízhez, csodás illatokkal tölti meg a szobádat. Néhány különleges olaj terápiás hatással is bír. A párologtató funkciót olajok nélkül is ki tudod használni, hogy több nedvességet biztosíts a helyiségeidnek.
? AUTOMATA KIKAPCSOLÓ FUNKCIÓ?, amikor kifogy a víz: 6-8 órán keresztül dolgozik a 300 ml tartálykapacitással. Ha kifogy a víz automatikusan leáll 5 másodpercen belül, így biztonságosan használhatod a készüléket.
? NÉGY KÜLÖNFÉLE BEÁLLÍTÁSI MÓD?: 1 órás, 3 órás, 6 órás és foylamatos. És van 2 különböző pára funkció is, erős és standard pára közül tudsz választani. Válaszd a megfelelő módot és hozz létre egy kellemes, pihentető atmoszférát.
? HÉT KÜLÖNBÖZŐ NYUGTATÓ LED VILÁGÍTÁS?: nyugtató színek, és mindegyik szín 2 árnyalatban létezik (enyhe és élénk). Beállíthatod, hogy folyamatosan, automatikusan váltakozzon a 14 színvariáció, vagy beállíthatsz egy fix színt.
? TÖKÉLETES AJÁNDÉK?: Az aroma diffúzor egy ultramodern fa hatású készülék, ami nagyon dekoratív eszköz. Jó ötlet ajándékba adni szeretteidnek, barátaidnak.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2021-02-23 18:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése