2020. június 25., csütörtök

ALKUDJ! Portugál Csiszolt Fehér Természetes Cirkon 2.0mm - Jelenlegi ára: 1 350 Ft


             
A képek az eladásra kínált drágakövet, ékszert ábrázolják, melyek természetes nappali fénynél magam készítettem. A fotók nincsenek retusálva csak nagyítva, eredeti méret a leírásban szerepel.
****
ALKUDJ!!!
***
HA ÚGY GONDOLOD, HOGY AZ ADOTT TÉTEL TETSZIK, TEGYÉL AJÁNLATOT RÁ!!!
***
HA ELFOGADHATÓ SZÁMOMRA IS, CSÖKKENTEM AZ  ÁRÁT!!!
szín: fehér
súly: 0, 03ct/db
méret: 2, 0x1, 4mm
forma: kerek
kezelés:  nincs
csiszolás: portugál
tisztasága: VVS1-VVS2
főfénytörés: 1, 81-1, 98 (korával változik)
keménység: 6, 5-7, 5 (korával változik)
kristályosodás: tetragonális
származás hely: Kambodzsa
Garantált 100% természetes, kezeletlen fehér cirkon. A cirkon szó származhat az arab-perzsa cargun (=cinóberpiros, perzsául aranyszínű) megjelölésből. A cirkon kristályrácsa folyamatos széteséséhez vezet ha sugárzásnak van kitéve. A teljes lebomlás időtartama kb. 570 millió év, következményei pedig a sűrűség fokozatos csökkenése és a kettős törése lassan eltűnik. A drágakő korával együtt a a fénytörése és a sűrűsége is változik.
Nem összekeverendő a cirkóniával, ami mesterséges úton előállított drágakő utánzat, nincs természetes megfelelője és az értéke jóval alul marad az itt eladásra kínált fantasztikus drágaköveknek.
Kérem tekinte meg további eladásra kínált termékeimet.
Minden postán elküldött termékünkre 8 napos 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk! A visszatérítés csak a termék árára vonatkozik, tehát a postaköltséget és visszaküldés költségét nem áll módunkban visszatéríteni. Jogszabály: 17/1999 kormányrendelet alapján.
Figyelem!! Megkérném a tisztelt licitálót aki az árverést megnyeri, hogy a termék árát egy héten belül rendezni szíveskedjék. Amennyiben ez nem történik meg az adott terméket újra értékesítem a megfelelő értékelés kíséretében.

Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 12:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése