2020. március 31., kedd

Új Elegáns fésülködő asztal tükörrel, smin kasztal + elegáns szék ( C6 ) ÁFA-s számlával - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Ez az elegáns sminkasztal dönthető tükörrel és sminkszékkel szettben érkezik. Kezdje a reggeli, vagy esti készülődését egy olyan asztalnál, mely minden részében erre lett kitalálva: fiókjaiban tárolhatja szépészeti kellékeit, állítható dőlésszögű tükrében választása szerinti szögben láthatja saját magát. A bútordarabot kialakítása is kiemeli a szokványos termékek közül, hiszen a sminkasztal bármelyik szobának éke lehet
Termékinformáió:
- stílusos sminkasztal dönthető tükörrel
- kényelmes sminkszék
- az asztal többféle tárolófelülettel, és 5 fiókkal rendelkezik annak érdekében, hogy minél kényelmesebben tárolhassa sminkfelszerelését
- dekoratív, virágmintás fiókfogantyúkkal
• Forgó tükör - ez az elegáns fésülködőasztal gyönyörű, forgó tükörrel rendelkezik, méretei 49 x 35 cm.
    • Stílusos szék - a tükörrel ellátott fésülködőasztalhoz a készletben gyönyörű és elegáns szék tartozik, kárpitozott, elegáns anyagból. Ennek az elegáns székennek a méretei 28 x 38 cm, magassága 44 cm, amely lehetővé teszi az asztal alatt tartását, ha nem használja.
    • 5 praktikus fiók - a fésülködőasztalnak 5 különböző méretű, nagy kapacitású fiókja van. 3 fiók van az asztallap alatt, kettő pedig fölötte. Az összes fiókja gyönyörű ezüst gombokkal rendelkezik.
    • A tükörrel ellátott elegáns fésülködőasztal akkor is hasznos, ha olvasni vagy írni szeretne - kényelmes és rendkívül stílusos íróasztalként fog működni.
( egyéb méretek, és információk a képekenek illusztrávla láthatók )


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-20 15:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése