2019. október 24., csütörtök

Delimano Stone Legend CopperLUX ovális tepsi ajándék aromafedővel - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Delimano Stone Legend CopperLUX ovális tepsi ajándék aromafedővel
A Stone Legend CopperLUX Oval Roaster sütőszett 6 literes űrtartalma ideális családi ételek elkészítéséhez. Bármilyen típusú tűzhelyen, sütőben és fémeszközökkel is használható. Mivel kiváló minőségű acéltesttel, valamint tapadásmentes QuanTanium és zománc bevonattal készült. A tepsihez most praktikus, aromagombbal ellátott ajándék üvegfedőt is adunk, amivel akár 230° C-ig sütőben is süthetsz.
A tökéletes edény családi ünnepekhez
Ha ízletes kacsasültet, ropogós bőrű malacpecsenyét, rakott krumplit, csőben sült zöldségeket vagy hatalmas adag süteményt szeretnél készíteni, a Delimano Stone Legend CopperLUX ovális sütőedény nem hiányozhat a konyhádból.
Bármilyen tűzhelyen, akár indukciós főzőlapon is használható.  6 literes kapacitását könnyen kihasználhatod, ha az egész családot vendégül akarod látni vagy egy jókora darab húst szeretnél egyben megsütni. Belső felülete QuanTanium bevonatot kapott, amelyre nem ég oda az étel. Az acél edénytest pedig biztosítja, hogy az elkészült fogás tálalásig meleg maradjon.
Az innovatív aromagomb megkönnyíti a fűszerezést.
A zamatos sült, az ízletes rakottas és a tápláló ragu titka a megfelelő és folyamatosan fenntartott hőmérséklet. Ezt azonban nem is olyan könnyű elérni, ha az ételhez főzés közben kell összetevőket adni. A praktikus, aromagombbal ellátott fedő megoldást jelent. Mostantól sütés és pirítás közben is könnyen,  hőveszteség nélkül adhatsz a készülő finomságokhoz még egy kis bort, sört, alaplevet vagy fűszereket!
A tartós,  edzett üvegből készült fedő hosszú évekig társad lesz a főzésben, sőt, akár a sütésben is, hiszen 230° C-ig a sütőben is használhatod. A gomb rozsdamentes acélból készült, így mosogatógépben is rendkívül egyszerűen tisztítható. Intelligens és hasznos funkciónak köszönhetően ételeidet tökélyre fejlesztheted benne.
A QuanTanium bevonat előnyei:
Bármilyen tűzhelyen, akár indukciós főzőlapon is használható.
Mágneses tulajdonságainak köszönhetően alacsony hőmérsékleten indukcióban is nagyon gyorsan felmelegszik. Akár 20% energiát is megtakarít.
Közepes hőmérsékleten is maximális eredményt biztosít.
Mosogatógépben tisztítható.
Színei hosszú évek után sem fakulnak ki (840° C-on égetett zománc).
Már egy csepp olaj is elég a főzéshez.
Tapadásmentes.
A Delimano Stone Legend CopperLUX edények felépítése
Második réteg: színes zománcozott acél
Első réteg: zománcozott acél
Kiváló minőségű acél
Az első belső réteg zománcozott acél
A második belső réteg zománcozott acél
Első réteg: Quantanium® tapadásmentes bevonat
Második réteg: Quantanium® tapadásmentes bevonat rézzel és valódi kőszemcsékkel
Harmadik réteg: Quantanium® tapadásmentes bevonat


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-14 17:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése