2019. április 26., péntek

Hintaágy párna huzat lapszivacsra 170x50cm (vastag anyag) - Jelenlegi ára: 5 890 Ft

Tartalék huzat 170 x 50 cm-es, 4-10 cm vastag lapszivacs hintaágypárnákhoz Kifakult, elkopott a régi hintaágypárnája? Foltos lett? Vagy csak egyszerűen megúnta? Vásároljon hozzá huzatot, így nem kell lecserélnie! Jellemzői A huzat pamut-poliészter szálból készült, kifejezetten strapabíró, vastag kárpitszövet, amely tökéletesen ellenáll a környezeti hatásoknak. Házilag és iparilag egyaránt 40°C-on mosható. Többféle mintában kapható. Mit tartalmaz a termék? A csomag tartalmazza a 170 x 50 cm-es hintaágypárna huzatot mind a hátrészre, mind az ülőrészre külön. Mindkettő hátuljára kötőket helyezünk el, melyekkel könnyedén a hintához rögzíthetjük a párnákat. A lapszivacshoz téglatestforma huzat kerül kialakításra. Mit nem tartalmaz a termék? Mivel ez egy huzat, ezért párnát/töltetet nem adunk hozzá. Mire kell figyelni a méretválasztásnál? A huzatokat lkapszivacs párnákra szabjuk. Kérjük küldje el nekünk a szivacs vastagságát - ezt a megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban teheti meg. Mikorra kapom kézhez? Fontos tudnia, hogy ezt a terméket egyedileg, kifejezetten Önnek fogjuk elkészíteni. Minden megrendelés érkezési sorrendben készül, mert így az igazságos. A gyártás termékfajtánként általában jól meghatározható, fix ideig tart, de azt nem tudja a weboldalunk megmondani, hogy a rendelés pillanatában Ön előtt hány rendelés várakozik. Éppen ezért előfordulhat, hogy többet kell várakoznia néhány munkanapnál. Csúcsidőszakban - tavasztól nyár elejéig-közepéig - a várakozás akár két hét is lehet. Pontosabb határidőt ügyfélszolgálatunk nagyon szívesen mond Önnek, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Ezeket, kérjük, vegye figyelembe a rendelés leadásakor. Jelenlegi mintáink Terra levél minta Lila virág Szürke levél minta Egyszínű bézs minta Barna levél minta Zöld kockás minta Barna kockás minta Más méretre van szüksége? Vállaljuk egyedi méretű hintaágypárna huzatok elkészítését is az Ön által megadott méretek alapján. Ehhez, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Jelenleg elérhető termékváltozatok:
Terra levél - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Barna levél - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Lila virág - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Egyszínű bézs - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Szürke levél - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Zöld kockás - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Barna kockás - 5 890, 00 Ft Szállítási határidő 15 munkanap.
Méret: 170x50 cm
Huzatanyag: 50% pamut, 50% poliészter
Típus: hintaágypárna huzat
Mosási tudnivalók: elkülönítve mosandó, max. 40°CA szállítási határidő Foxpost szállítási módnál 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy csak a megadott szállítási módokat tudjuk alkalmazni. Postával (ajánlott levél, postán maradó csomag stb. ) sajnos nem áll módunkban szállítani.
Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése