2019. március 31., vasárnap

HD-HiFi Pro. fülhallgató+Gari. !!! A legkisebb.MiNi - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Szánj rá egy percet és olvasd végig. ÉRDEMES.
Annyira piciny, hogy gyakorlatilag eltűnik a fülben!!
Mint sok más fülesem, ez is csak itt..... Európában !!!
Az eddig ismert világmárkáknak v é g e  !!!
Szerintem a Vatera egyik legdögösebb fülese ez a kis "vacak"!!!!
Tudása szerint  BAGÓ az ára!!!!!
Aki kipróbálja az tutira imádni fogja!!!!! !! Ezt garantáljuk és ha nem így lenne akkor küld vissza és visszafizetés jár..
Nem tudom megunni!!!!   Hetek óta csak ezt hallgatom. Eszméletlen kis fülhallgató-
Kenterbe veri a nagy-márkák legtöbbjét!!!!! ! Ahhoz képest bagóért adjuk. MOST AKCIÓSAN !!!!
Szenzációs a tudása!!!
A lehetetlen oldotta meg a gyártó ezzel a kis fülessel, ugyanis  elképesztő, hogy ekkora méretbe ennyi tudást tudtak belepréselni. Mint tudni lehet egy lengőtekercs méretétől is függ  a hangzása. Minél nagyobb kagyló.. annál nagyobb lengőtekercs... annál jobb hangzás. No itt most ez fejreállt. Próbáld ki!!! A megtetszés garantált.
Attól használt, mert már kíváncsiskodtunk a minősége felöl, hogy lehessen véleményt alkotni róla. A minőség megadásában a gyárinak nem hiszek.
A személyes véleményem róla = +++++! és nem érdekel ha valaki nem hiszi!!! Győzödjön meg mindenki róla. GARANCIÁLIS !!!
A legkisebb fülből sem látszik ki annyira diszkrét, tökéletesen illeszkedő és ráadásúl profi hangzású. A mobilos alkalmazhatósága nincsen az árba kalkulálva, az bónusz. Ez az egyik legcsendesebb fülesem. Torzítás és alaphang szinte 0. Kábelzaj szintén = 0   Max. élvezet hallgatni vele.
A tesztelés utolsó fázisában tapasztalt egyetlen hibáját (frikciós kábelzörej) kiküszöböltem egy rögzítő csipesszel amit mellékelünk. Csak az "Y" 2 ágában észlelhető, alatta nem. Zenehallgatásnál már nem okoz panaszt.
Megfordult már a füleimben egy jónéhány füles ... de ilyen kis méretben és ennyit tudó még bizony SOHA. Fantasztikus amit tud!!! Aki nem hiszi az megveszi, ha nem olyam amilyennek írtam akkor reklamál és a pénzét (vételár minusz posta) maradéktalanul visszafizetem. OK? Egyébként válogathatsz itt a vaterkán is mert van elég szuper "garanciális" füles még!!!
HiFi DOLBY-Surround fülhallgató azok számára akik felfogják, hogy ez mit jelent!!!
"Egy nagyon, nagyon jól kiegyensúlyozott dinamikus fejhallgató a licit tárgya ahol a 4 fő hangtartomány közt  rendkívül jó a harmónia. Egyik sem nyomja el a másikát és mindezt kristálytiszta hangzás , mellett teszi. Nagyon jól illeszkedik és szűri ki a kűlső zajokat. Alig észlelhető a fülben, olyan parányi de annál jobb. Garancia van rá. Ha nem úgy lenne ahogy a leírásban olvasható akkor postázzák vissza és az ellenértékét a posta nélkül visszautaljuk. "
Adatai: (a valósak és nem a csomagoláson olvashatóak!!!!! )
    Kábel: 1. 2m
    Impedancia: 16? (Ohm)
    Hangerő: 103 dB             Az eladó további holmijai. Katt ide!!!
    Frekvenc: 8-24. 000Hz!!!!! (vigyázat mert ez a valós)
    Szín:   FEHÉR/FEKETE  (kérem a választott színt jelezni)
    Gyári dobozos. (amint az az egyik képen látható)


Jelenlegi ára: 2 700 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 13:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése