2018. október 31., szerda

Vezeték nélküli távfelügyeleti készlet, Sygonix 355791D1 / 1522017 - Jelenlegi ára: 105 990 Ft

 Vezeték nélküli felügyelő készlet 4 db WLAN kamerával és hálózati felvevővel.
Komplett készlet 4 kamerával és NVR-rel
Egyszerű összeköttetés WLAN-on keresztül
Kamerák éjjellátó funkcióval
A betörések és lopások egyre növekvő száma világossá teszi, hogy a tulajdonunk hatékony védelme mind fontosabbá válik. Különösen nagy veszélyt jelentenek a beláthatatlan területek, mint pl. a hátsó ajtók vagy a garázsajtók. A Sygonix vezeték nélküli kamerarendszer segít Önnek nemcsak abban, hogy a betörőket elijessze, és a tényállást kiderítse, hanem az otthonának ismét megadja a biztonság tudatát.
Egyszerű elrendezés
Az egyszerű elrendezésnek és a digitális rádiós átvitelnek köszönhetően ez a rendszer bárki által a legrövidebb időn belül telepíthető és üzembe helyezhető. Mivel a monitor és a kamerák között nincs szükség bonyodalmas kábelezésre, különösen alkalmas a rendszer már meglévő épületekben az utólagos beszerelésre. Így a telepítés után Önnek nagy szabad tere marad a kamerák elhelyezésénél, és megtakaríthatja a bonyolult kábelfektetési időt is.
Szemrevételezés, rögzítés, lejátszás
Ennek a felügyelő készletnek a központi része a 10, 92 cm (4, 3") méretű színes TFT monitor kihajtható antennával. A monitor egységbe beépített digitális rekorder egy nyílással rendelkezik a mikroSD-/mikroSDHC kártyák számára (max. 32 GB, a kártyát nem szállítjuk vele), hogy a felvételeket helyben tudja tárolni. Ha ez a memória nem elegendő, lehetősége van arra, hogy az USB dugaljon keresztül egy USB sticket vagy egy külső merevlemezt (egyiket sem szállítjuk vele) max. 1 TB tárolókapacitással csatlakoztasson. Mivel minden felvétel helyben és nem szerveren tárolódik, ezekhez mindig van hozzáférése közvetlenül a monitor egységen keresztül, internet kapcsolat nélkül is. Ezen kívül egy AV kimenet is van, amellyel lehetősége nyílik a videójelnek egy második monitorra vagy egy második digitális videórekorderre való továbbítására.
A monitor egység egy beépített lítiumion akkuval is rendelkezik, amellyel az állomást ideiglenesen, dugaszoló aljzat nélkül is működtetheti, és amely szükséghelyzetben elemként is tud működni. Az akku kapacitása max. 3 órára terjed ki. Ez mindenekelőtt egy rövid áramszünet esetén jelent segítséget, mivel ilyen helyzetekben nem szeretnénk a megbízható videófelügyeletről lemondani. De ha a monitor rövid időre olyan helyre akarja vinni, ahol nincs konnektor, vagy a kamerát akarja beállítani, az akku ilyenkor is különösen praktikusnak bizonyul. Ha ezután a monitort ismét összeköti a hálózati tápegységgel, az akku ismét feltöltődik, hogy a következő bevetésre készen álljon.
A kültéri kamera minőségi alumínium fémházban és levehető napvédő blendével felügyeli az Ön számára a kívánt területet. Az IP66 védettségnek köszönhetően a kamera portól védett, időjárásálló és majdnem mindenütt használható. A beépített IR-Cut szűrő és az automatikusan kapcsoló IR LED-ek lehetővé teszik, hogy a kamera éjjel és a legnagyobb sötétségben is felvételeket (fekete-fehérben) készítsen. Egy beépített PIR mozgásjelző automatikusan felismeri a meleg változását, ami akkor érezhető, ha pl. egy személy, egy állat vagy egy gépkocsi az észlelési tartományon keresztül mozog, és ezzel a monitoron beindít egy automatikus videófelvételt.
Világszerte hozzáférhet a kameráihoz
De mi történik, ha Ön éppen nincs otthon, és mégis szeretne egy pillantást vetni a saját négy fala közötti területre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van? A monitoregység a hálózattal kapcsolatban van, - ez azt jelenti, hogy a monitort összekötheti az internettel, hogy bárhol a világon, pl. az okostelefonján keresztül, hozzáférése legyen.
Kösse össze a monitort egyszerűen a szállításban mellékelt hálózati kábelen keresztül a routerjével, töltse le az ingyenes App-ot a Google Play Store-ból vagy az Apple Store-ből, és csatlakoztassa hozzá a kameráját. Máris rendelkezik a hordozható végkészülékén keresztül mindig és mindenhol hozzáféréssel a megfigyelő rendszeréhez.
Ha a kamerája a felügyelt területen mozgást észlel, automatikusan még értesítést is kap erről.
Így biztos lehet abban, hogy az otthonában minden rendben van, és jó érzéssel koncentrálhat az utazására.
Jellemzők:
Monitor/DVR:
? Digitális 4 csatornás 2, 4 GHz-es rádiós átvitel
? Ingyenes App Androidhoz és iOShoz Push üzenetközvetítéssel
? Beépített digitális felvevő
? tápáramellátás az együttszállított dugasztápegységről vagy egy fixen beépített li-ion-akkumulátorról
? Max négy vezeték nélküli kamera jelenthető be (Quadview lehetséges)
? menükezelés
? Támogat mikroSD-/mikroSDHC kártyákat (max. 32 GB) és külső merevlemezeket (max. 1 TB)
? AV kimenet egy külső monitor vagy DVR csatlakoztatásához
? Vezeték nélküli kamera
? masszív, IP66 védettségű alumínium fémház kültéren való működéshez, levehető napvédő blendével
? Beépített IR-LED-ek éjjellátáshoz automatikus bekapcsolódással sötétségben
? Beépített PIR érzékelő a mozgás felismeréséhez és annak automatikus videófelvételéhez
? a videojel vezeték nélküli rádiófrekvenciás átvitele a monitor/videorögzítőre
? Kameratartó a falra vagy mennyezetre szereléshez mellékelve
Műszaki adatok:
Alkalmazási terület: Beltér, Kültér ? Fényérzékenység (infra nélkül): 0. 01 lx ? Fényérzékenység infrával: 0 lx ? Gyújtótávolság: 4 mm ? Infra hatótáv (max. ): 30 m ? Látószög, függőleges: 65 ° ? Látószög, vízszintes: 70 ° ? Megfigyelőkamera típus: Rádiójel vezérlésű távfelügyeleti készlet ? Méret, magasság: 70 mm ? Méret, mélység: 50 mm ? Méret, szélesség: 205 mm ? Súly: 500 g
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1522017


Jelenlegi ára: 105 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése